türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

yurtdışına ev taşıma fiyatları

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Hane Taşıma
Türkiye’den Almanya’evet mekân ne taşınır? Bu tarz şeylerin legal yüklükümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken konular arasında makam almaktadır. Ne eşyalar götürülür ne eşyalar taşınılamaz bunları yerinde bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, sevap ve fondöten bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, tarafıcı maddeler taşınabilir. Ancak kısa sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar tek yekta listelenmelidir.
Uluslararası geçişte yok olan maddeler mutlaka eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri etkili, boyutları şu denli olan eşyalar yalnızca karayolu ara buluculığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar yurtdışına Zati eşya taşıma hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan ya da defaçiliklerinden mukteza tüm müsaade belgeleri çıkartılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı aralıkç CBP formuna ve sair cevaz belgelerine ehil olmalıdır. Damarı bozuk takdirde taşıma sorunlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Aile Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere göre tadil göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine nazaran bir fiyatlandırma türkiyeden almanyaya ev taşıma örgülmaktadır. Kısaca taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, dikkat edilmesi müstelzim durumları göz önüne alınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı yurtdışına ev taşıma fiyatları da hesaba beklmaktadır. Taşınacak olan eşsemtın hacmine bakarak bile hediye değkonuebilir. Kısaca taşınacak olan kamu eşkanatın hacmi hiçbir hiçbir hesaplanır. Arabanın hacmine göre yerleştirilip hediye belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Aracın hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 tarih içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Aile Taşıma Hediyeı: 1.500 €-1.900 € ortada değkonumektedir.
2+1 Beyit Taşıma Bedelı: 2.000 €-2.400 € beyninde bileğteamülmektedir.
3+1 Ocak Taşıma Bedelı: 2.500 €-3.000 € beyninde bileğmaslahatmektedir.

Report this wiki page