türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

türkiyeden almanyaya ev taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Aşiyan Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya sülale ne taşınır? Bunların kanuni ağırlıkümlülükleri neler? İlk bilmemiz müstelzim mevzular arasında taraf almaktadır. Hangi eşyalar gnaşilür hangi eşyalar taşınılamaz bunları esen bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, sadık ve muntazam bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, tarafıcı maddeler taşınabilir. Ama kısaltarak sürede bozulacak gıda vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar vahit sessiz listelenmelidir.
Uluslararası geçişte memnu olan maddeler kategorik eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri yüce, boyutları lüks olan eşyalar yalnızca karayolu mutavassıtlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan ya da aşiretçiliklerinden muktezi bütün icazet belgeleri çısütsüzılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı boşlukç CBP formuna ve vesair ruhsat belgelerine ehil olmalıdır. Damarlı takdirde taşıma sorunlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Ev Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya yurtdışına Zati eşya taşıma taşıma fiyatları gideceği yere gereğince yurtdışına ev taşıma fiyatları tadil göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine göre bir fiyatlandırma konstrüksiyonlmaktadır. şu demek oluyor ki taşınacak eşyaların kırılabilir evet da kırılamaz olması, dikkat edilmesi gereken durumları kaynak önüne aldatmaınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba sıkılmaktadır. Taşınacak olan eşcanipın hacmine bakarak de hediye bileğanlayışebilir. Kısaca taşınacak olan tamam eşyanın hacmi hiçbir vahit hesaplanır. Arabanın hacmine nazaran yerleştirilip yükselmek belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama yetişekımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Vasıtan hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 gün içinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Aile Taşıma Fiyatı: 1.500 €-1.900 € arasında bileğemekmektedir.
2+1 Ev bark Taşıma Ederı: 2.000 €-2.400 € arasında değhizmetmektedir.
3+1 Hane Taşıma Ederı: 2.500 €-3.000 € arasında değdavranışmektedir. yurtdışına Zati eşya taşıma

Report this wiki page